• darkblurbg
  • darkblurbg

Samen laten wij dromen uitkomen

Gepubliceerd op: 08-12-2020

Samen laten wij dromen uitkomen

Model en fotograaf Kim Feenstra zet zich al jaren in om mensen die onder de armoedegrens leven te verrassen met een mooi kerstpakket. 

 

In Nederland leven meer dan een miljoen mensen onder de armoede grens. Veel van deze gezinnen zien niet echt uit naar de feestdagen. Wat voor de één staat voor saamhorigheid, gezelligheid en liefde staat, is bij de ander juist een bron van stress en verdriet. 

Want wat als er niet genoeg geld is om een lekkere maaltijd op tafel te zetten met de feestdagen. Er geen geld is voor een kerstboom of kerstversiering. Het zelfs niet lukt om met het kerstontbijt iets extra’s te doen. En een kleinigheidje onder de boom al helemaal niet tot de mogelijkheden behoort? 

100 gezinnen worden verrast met een schitterend pakket. Zodat deze gezinnen een keer een zorgeloze kerst tegemoet gaan, inclusief mooie cadeau’s voor het hele gezin. 
TopKip ondersteunt dit initiatief, omdat iedereen een fijne kerst verdient! Het grote team van medewerkers die de kerstpakketten vullen voorzien wij van een lekkere lunch. Zodat ze daarna weer vol aan de bak kunnen voor de kerstpakketten. 
We zijn blij dat wij op deze manier ons steentje kunnen bijdragen!