• darkblurbg
  • darkblurbg

Kim's Kerstpakketten

Kim's Kerstpakketten

Wat ontzettend gaaf om te zien, dat zoveel betrokken bedrijven, organisaties én particulieren hier aan bij hebben gedragen!Ook voor alle inpakkers alle hulde en een heel fijn kerstfeest en een heel goed 2021!

Samen laten wij dromen uitkomen

Samen laten wij dromen uitkomen

Samen laten wij dromen uitkomen Model en fotograaf Kim Feenstra zet zich al jaren in om mensen die onder de armoedegrens leven te verrassen met een mooi kerstpakket.    In Nederland leven meer dan een miljoen mensen onder de armoede grens. Veel van deze gezinnen zien niet echt uit naar de feestdagen. Wat voor de één staat voor saamhorigheid, gezelligheid en liefde staat, is bij de ander juist een bron van stress en verdriet.  Want wat als er niet genoeg geld is om een lekkere maaltijd op tafel te zetten met de feestdagen. Er geen geld is voor een kerstboom of kerstversiering. Het zelfs nie…

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

Vanaf januari starten wij met het digitaal verspreiden van onze nieuwsbrief! Daarin komen tips, wetenswaardigheden, nieuwe ontwikkelingen en natuurlijk onze aanbiedingen naar voren.

Het hele jaar door vleespakketten!

Het hele jaar door vleespakketten!

Vanaf 2021 kunt u het hele jaar bij terecht voor diverse vleespakketten zoals gourmetschotels en smakelijke bbq pakketten!Wij houden u op de hoogte via onze nieuwsbrief en via onze social media kanalen!