Na 20 jaar werkervaring in de branche werd het voor Willem en Joke van der Voet tijd voor een nieuwe uitdaging. Zij richtten Vleeshandel
TopKip BV op in september 2002. Na een half jaar vanuit huis te hebben gewerkt moest, door het vele werk, al snel een groter kantoor worden gezocht. Dit ruimere kantoor voldeed geruime tijd aan de verwachting. Met de installatie van een koelcel van 150 m² voor de opslag van versproducten en een ruime vriescel kon ruimschoots worden voorzien in de vraag van de klant.

 

Nieuwe pand
Al snel bleek ook deze locatie te klein te zijn en eind 2007 werd gestart met de bouw van een gloednieuw pand. In de maand juli 2009 werd er verhuisd en op 17 oktober 2010 is het nieuwe pand, met een spetterend feest, officieel geopend en in gebruik genomen.

Wat begon als een tweemanszaak is inmiddels, met twintig medewerkers en de capaciteit om meer dan 100.000 kilo per week te distribueren, uitgegroeid tot een begrip in de kippenbranche en één van de grootste leveranciers van kippenvlees van Nederland.

Contactgegevens